0595 - 435127
LID WORDEN

Hoe gaan we te werk?

Wanneer u voor de eerste maal bij ons centrum komt zullen we u een rondleiding geven en informeren over de mogelijkheden. U kunt meteen de eerste maal al gaan trainen waarbij u bekend gemaakt wordt met de apparatuur en een beetje de sfeer kunt proeven. Aansluitend kunt u besluiten of u een abonnement wenst af te sluiten. Onder begeleiding van 1 van onze medewerkers en onder het genot van een kop koffie/thee vullen we de benodigde formulieren in en bekijken we uw specifieke wensen en vragen wij meer informatie over eventuele lichamelijke beperkingen. Mochten deze beperkingen van een wat serieuzere aard zijn dan zal de eerste rondleiding en eerste les worden begeleid door onze fysiotherapeut. Hij zal (OP AFSPRAAK!!! ) aanwezig zijn. Afhankelijk van uw wensen zullen er stappen worden ondernomen op het gebied van testen, programma's maken en het verzamelen van eventuele medische gegevens die van invloed zijn op uw trainingsmogelijkheden.

Wij werken binnen ons centrum met een pasjessysteem. Het is alleen verplicht om u middels een pasje bij binnenkomst aan te melden. Verder is het systeem er op gebaseerd om, mocht u dit willen, (na te zijn getest) zo effectief en resultaatgericht mogelijk, te laten trainen.

Wat is het voordeel van zo'n pasje?:

Middels dit pasje wordt u bij ons geregistreerd. Al uw gegevens (variƫrend van leeftijd tot gewicht) worden ingevoerd. Samen met u kunnen wij, al naar gelang uw wensen, een passend en individueel programma samen stellen.

Hier gaat u mee aan de slag. Het pasje wordt in het fitnessapparaat ingevoerd en de rest volgt vanzelf. Het enige wat u nog moet doen is: BEWEGEN! Hiermee zijn punten te behalen. Ieder lid kan volgens dit puntensysteem werken. Wanneer in de week ernaar wordt gestreefd deze punten daadwerkelijk te behalen, kunnen wij na een periode van 10 tot 12 weken, samen met u controleren of de doelstelling is bereikt. Waar nodig zal het programma vervolgens weer worden aangepast. Dit is natuurlijk tussentijds altijd mogelijk.

Klik op de link voor de meest recente prijslijst

NEEM OOK EENS EEN KIJKJE OP

ClubJoy ClubVirtual Keurmerk Fitness RailAxion Hyves Zumba XCO UIC betterbelly